هدایت به بالای صفحه

اسکرول بار

بر چسب های مورد علاقه بازدید کنندگان : ریسورس‌پک , اخبار بازی , آموزش ادیت

ARMINIA

1

ARMINIA

1

مقدمه فوتوشاپ

سرور آیرون شاپ
کوتاه کننده لینک
سرور آیرون شاپ
کوتاه کننده لینک

مقدمه فوتوشاپ

مقدمه فوتوشاپ، ادیت عکس

خب توی این مقاله می‌خوام مقدمه فوتوشاپ را بگم. و درباره فوتوشاپ و اصول ابتدایی اون صحبت کنم. اگر هم می‌خواهید ورژن های فوتوشاپ را دانلود کنید می‌توانید از سایت سافت 98 این کار را انجام دهید. در این مقاله بجز اصول ابتدایی می‌خواهم درباره تاریخچه و انواع ورژن های فوتوشاپ هم با شما صحبت کنم. پس اگر می‌خواهید فوتوشاپ رو در حد یک ادیت ساده یاد بگیرید و با تاریخ و ورژن های اون آشنا بشید با من همراه باشید.

تاریخچه فوتوشاپ

فوتوشاپ تاریخچه بلندی دارد، شاید خیلی ها برایشان عجیب باشد که فوتوشاپ به‌طور رسمی در سال 1988 ساخته شد. اون هم توسط توماس نول و جان نول که از اسمشون پیداست برادر هستند! شاید خیلی ها مثل من فوضولیشون گل کنه و بگن کی بزرگتره؟ در جواب باید بگم توماس نول 2 سال از جان بزرگتر است. حالا اصلا شروع زندگی این دو نفر چجوری به فوتوشاپ رسید؟ امیدوارم از این بخش مقاله مقدمه فوتوشاپ راضی بوده باشید.(#سئو_سایت)

چی شد فوتوشاپ شد فوتوشاپ!

توماس که مثل پردش بوده (عاشق عکاسی) شروع می‌کنه به خاطر کم بودن ابزار توی مکینتاش پلاس یک برنامه می‌سازه. در حین ساخت برنامه برادر توماس یعنی جان توجهش جلب میشه. جالبه بدونید جان به عکاسی علاقه نداشته ولی عاشق کد نویسی بوده و برای همین سیستم عامل هم برنامه نویسی می‌کرده است. او وارد قضیه میشه و به برادرش کمک می‌کند و ایده های مختلفی می‌دهد و در نهایت پس از 6 ماه ول کردن درس و زندگی یک برنامه قدرتمند به نام ایمیج پرو ساخته شد و بعد ها نامش به فوتوشاپ تغییر کرد. در نهایت هم در سال 1988 فوتوشاپ توسط شرکت ادوبی خریداری شد و دو برادران نول مانند ناچ (خالق ماینکرفت) و بقیه افرادی که برنامشون رو به شرکتی فروختند از عرصه ساخت برنامه خداحافظی کردند. هر چند جان بعد این ماجرا کار جلوه های ویژه فیلم های بزرگی را بر عهده داشت.امیدوارم از این بخش مقاله مقدمه فوتوشاپ راضی بوده باشید.(#سئو_سایت)

آموزش کوتاه فوتوشاپ (نیمه اول)

قرار شد مقدمه فوتوشاپ رو بگیم، خب چیز زیاد نمیشه گفت، اولین گزینه Move Tool هست که باهاش می‌تونید هر یک از لایه ها رو جا به جا کنید که خیلی هم دقیق نیست. من برای جا به جایی این روش رو بهتون پیشنهاد می‌کنم. از بخش لایه هاتون لایه مورد نظرتون رو انتخاب کنید و بعد از منو Edit روی Free Transformation بزنید و بعد تمام! ابزار دوم هم باهاش میتونید یک محوطه مستطیلی رو Select کنید. اگر روی گزینه بعدی نگه دارید و Polygonal Lasso Tool رو کلیک کنید می‌تونید یک n ضلعی بکشید که در نهایت محوطه انتخاب شده Select میشه. با استفاده از گزینه بعدی می‌توان مثل انتخاب خودکار یاد کرد (Auto Selection). با گزینه بعدیش می‌تونید صفحه رو با ابعاد متفاومت برش بزنید.

با گزینه بعدی می‌تونید یک رنگ روی صفحه رو انتخاب کنید. (مثلا رنگ آبی روی صفحه هست، روی اون می‌برید و رنگ اون توی یک بخش براتون انتخاب می‌شود. گزینه بعدی یعنی Spot Healing کارایی اون این هست که روی یک بخشی بکشید و اون رو تمیزش کنید.(مثلا می‌خواید لکه روی لباستون رو پاک کنید). Brush Tool که عملا مداد رنگیه هر چند برای آموزش قوی فوتوشاپ یادگیری کار باهاش خیلی نیازه. گزینه بعدیش هم یک جورایی مخالف Spot Healing هست. (روی از کنار لکه به دورش بکشید لکه گسترده می‌شود). Art History رو وقتی هر جایی بکشید یک عقب گرد نسبت به کار قبلیتون دارد. Eraser هم اون بخشی که روی عکس کشیدید رو پاک می‌کنه (اگر روی پس زمینه بکشید اون تیکه پی ان جی می‌شود). Gradient Tool هم برای انتقال رنگ دو تکه است. Blur هم از اسمش تابلوئه بلور کننده است. امیدوارم از این بخش مقاله مقدمه فوتوشاپ راضی بوده باشید.(#سئو_سایت)

آموزش کوتاه فوتوشاپ (نیمه دوم)

گزینه بعدی هم صرفا روشنایی رو زیاد می‌کنه. Pen هم قابلیت های مختلفی از جمله کشیدن داره، به شخصه خودم چون دقتش بالاست باهاش یک منطقه رو انتخاب می‌کنم و Make Selection می‌کنم. با Text هم که قشنگ معلومه می‌شود چه کرد و نیاز به توضیح نداره. گزینه بعدی هم موو برای اشکال هست (دارای اهمیت کم). گزینه بعدی هم اشکال هست که با نگه داشتن روش می‌توانید اشکال مختلفی انتخاب کنید. Hand Tool زمانی لازمه که شما زیاد روی عکس زوم کردید (مثلا 500 درصد) و با این قابلیت می‌توانید صفحه رو جا با جا کنید. Zoom هم که کاملا مشخصه. در نهایتم بگم که با Forge و Background Color می‌تونید رنگ براشتون و رنگی که می‌خواید چند بار ازش استفاده کنید ولی کدشو سیو نکردید رو داشته باشید. (برای دقیق تر یاد گرفتنش سرچ کنید این کوتاه ترین توضیح است).

با گزینه بعدی می‌تونید یک ماسک به لایتون بدید. با گزینه آخر می‌تونید Full Screen یا کار های دیگه بکنید. چند نکته مهم در منو هاتون! مهم ترین کار منوی Edit که قراره زیاد به کارتون بیاد Transform و Free Transformation هست. در منو Image مهمترین کار Image Size هست. و در نهایت منو Layer که کلی باهاش کار دارید (اگر حوصله دقت در کار با لایه دارید). منو های بعدی که بسیار مهم هستند هم Filter و Window هستند. یادتون باشه منو Window هم بسیار مهمه و باهاش کار ها داریم! امیدوارم از این بخش مقاله مقدمه فوتوشاپ راضی بوده باشید.(#سئو_سایت)

پایان بزرگترین مقاله تا اردیبهشت 1401!

این مقاله که بزرگترین مقاله تا اردیبهشت 1401 بود که نامش ”مقدمه فوتوشاپ” است هم تموم شد. امیدوارم از این مقاله خوشتون اومده باشه. یادتون نره حتما به صفحه اصلی سایت برید و مقاله های دیگه من رو هم بخونید.

لینک شبکه های اجتماعی آرمینیا 7070

دکمه های راهنما

آرمینیا و درباره زیر مجموعه های آن

دیگر مقالات

ریسورس پک ددپول 64x

نقد وبررسی ریسورس پک ددپول (Deadpool) ریسورس پک Deadpool یک ماجراجویی جذاب برای بازی Minecraft است که بر پایه کاراکتری مشهور با همین نام ایجاد شده است. این ریسورس پک

ریسورس پک رویال بولو 16x

نقد و بررسی زیسورس پک رویال بولو (royal blue v2) ریسورس پک “Royal Blue” یک پکتج فوق‌العاده زیبا و جذاب برای بازی ماینکرفت است. این ریسورس پک به طور عمده

ریسورس پک کیوبیت 16x

نقد و بررسی ریسورس پک کیوبیت (qubit) ریسورس پک یک مجموعه از فایل‌ها است که به بازی Minecraft اضافه می‌شود. این ریسورس پک، تغییراتی را در بخش ظاهری بازی ایجاد

آرمین جعفری

آرمین جعفری

آرمین جعفری هستم، مدیر سایت آرمینیا 7070 (و البته سئو کاری ماهر)

این پست را با اطرافیان به اشتراک بذارید!

WhatsApp
Twitter

تبلیغات

باز هم دانلود کنید!

بقیه مطالب هم دنبال کنید!

نظرات

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x
()
x